Anden forarbejdning og konservering af frugt og grøntsager - Branchekode: 10.39.00
Branchen omfatter fremstilling af produkter fra frugt og grøntsager samt konservering af frugt, grøntsager og nødder, fx syltetøj, marmelade, nøddepasta mv. Branchen omfatter også fremstilling af emballerede salater og tofu.
Fremstilling af færdiglavede grøntssagsretter henvises til 10.85.00.
-
Egenkapital 2024: 5.872' DKKBruttofortjeneste 2024: -28' DKKResultat før skat 2024: 1.742' DKK
-
Egenkapital 2024: 407' DKKBruttofortjeneste 2024: 39' DKKResultat før skat 2024: 15' DKK
-
Egenkapital 2024: 10.051' DKKBruttofortjeneste 2024: 427' DKKResultat før skat 2024: -2.398' DKK
-
Egenkapital 2024: 11.311' DKKBruttofortjeneste 2024: 10.413' DKKResultat før skat 2024: 972' DKK
-
Egenkapital 2024: -176' DKKBruttofortjeneste 2024: 26' DKKResultat før skat 2024: -72' DKK
-
Egenkapital 2024: 3.856' DKKBruttofortjeneste 2024: 4.782' DKKResultat før skat 2024: 618' DKK
-
Egenkapital 2023-24: 13.637' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 3.030' DKKResultat før skat 2023-24: 195' DKK
-
Egenkapital 2024: 37' DKKBruttofortjeneste 2024: 5.049' DKKResultat før skat 2024: 42' DKK
-
Egenkapital 2024: 2.605' DKKBruttofortjeneste 2024: 2.157' DKKResultat før skat 2024: 860' DKK
-
Egenkapital 2024: 280' DKKBruttofortjeneste 2024: 441' DKKResultat før skat 2024: 12' DKK
Inkluderer
- fremstilling af fødevarer, der hovedsageligt består af frugt eller grøntsager
- konservering af frugt, nødder eller grøntsager, fx frysning, tørring, frysetørring, tørring ved infrarød stråling, nedsænkning i olie eller eddike, konservering, behandling ved højtryk og højtemperatur mv.
- fremstilling af frugt- eller grøntsagsprodukter til fødevarer
- fremstilling af syltetøj, marmelade og gelé
- afskalning, pilning og ristning af nødder
- fremstilling af nøddeprodukter til fødevarer og nøddepasta
Inkluderer også
- fremstilling af halvkonserves med færdigretter af frugt og grøntsager, fx:
• emballerede salater, blandede salater
• skrællede eller udskårne grøntsager
• tofu
Ekskluderer
- fremstilling af frugt- og grøntsagssaft, jf. 10.32.00
- fremstilling af mel af tørrede bælgfrugter, jf. 10.61.00
- konservering af frugt og nødder i sukker, jf. 10.82.00
- fremstilling af færdiglavede grøntsagsretter, jf. 10.85.00
- fremstilling af kunstige koncentrater, jf. 10.89.00