Fremstilling af kakao, chokolade og sukkervarer - Branchekode: 10.82.00
Branchen omfatter fremstilling af kakao og chokoladevarer samt slik fx karameller, pastiller, nougat, tyggegummi, herunder også sukkerkonservering af frugt og nødder mv.
-
Egenkapital 2023: 3.117' DKKBruttofortjeneste 2023: 7.472' DKKResultat før skat 2023: 61' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 40' DKKBruttofortjeneste 2022-23: -48' DKKResultat før skat 2022-23: -50' DKK
-
Egenkapital 2023: 908.192' DKKBruttofortjeneste 2023: 293.178' DKKResultat før skat 2023: 58.004' DKK
-
Egenkapital 2023: 17.785' DKKBruttofortjeneste 2023: 5.971' DKKResultat før skat 2023: 974' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 888' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 2.092' DKKResultat før skat 2022-23: -444' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 106' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 441' DKKResultat før skat 2022-23: -52' DKK
-
Egenkapital 2023: -637' DKKBruttofortjeneste 2023: -12' DKKResultat før skat 2023: -124' DKK
-
Egenkapital 2022-23: -232' DKKBruttofortjeneste 2022-23: -59' DKKResultat før skat 2022-23: -60' DKK
-
Egenkapital 2022-23: -3.291' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 462' DKKResultat før skat 2022-23: -2.000' DKK
-
Egenkapital 2022-23: -105' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 32' DKKResultat før skat 2022-23: -1.017' DKK
Inkluderer
- Fremstilling af kakao, kakaosmør, kakaofedt, kakaoolie
- Fremstilling af chokolade og chokoladevarer
- Fremstilling af sukkervarer: karameller, pastiller, nougat, fondant, hvid chokolade
- Fremstilling af tyggegummi
- Sukkerkonservering af frugt, nødder, frugtskaller og andre plantedele
- Fremstilling af sukkervarepastiller
Ekskluderer
- Fremstilling af sakkarosesukker, jf.10.81.00