OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
  • Stamdata

    Refsnæsgade 34, st. th, 2200 København N
    • Refsnæsgade 34, st. th
      2200 København N
      København Kommune
      Hovedstaden
    • BFE-nummer
      Ejendommen har intet BFE-nummer tilknyttet, se evt. om der findes en moderejendom for flere detaljer.
    • Samlet bygningsareal
      6.170 m² (Bygning 3)
    • Ejendommens ejerforhold
      Privat andelsboligforening
    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      155 m² (1 Enhed)
    • Enhedens erhvervsareal
      155 m²
    • Værelser
      2
    • Toiletter
      0
    • Bad
      0
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb
    • På adressen finder man et restaurant, café og konferencecenter uden overnatning som er opført tilbage i 1927. 2 værelser og Eget køkken med afløb.

      Varmeinstallationen i boligen er baseret på fjernvarme/blokvarme.

      Ydervæggens materiale er mursten og tagdækningsmaterialet er af tegl.
  • Bygning 3 - Sjællandsgade 33

    • Bygningens anvendelse
      Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller to-familiehus
    • Byggeår
      1927
    • Ombygningsår
      1990
    • Etager
      5
    • Samlet bygningsareal
      6.170 m²
    • Samlet boligareal (BBR)
      5.971 m²
    • Erhversareal
      191 m²
    • Bebygget areal
      1.234 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Tegl
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Supplerende varme
      (UDFASES) Bygningen har ingen supplerende varme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      5313
    • Revisionsdato
      02.10.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Sjællandsgade 33.

    Enheden

    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      155 m²
    • Enhedens erhvervsareal
      155 m²
    • Værelser
      2
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb

    Kælderetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      kl
    • Samlet areal af etage
      1.234 m²
    • Kælderareal
      1.234 m²
    • Etagetype
      Kælder

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    1. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      1
    • Etagetype
      Regulær etage

    2. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      2
    • Etagetype
      Regulær etage

    3. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      3
    • Etagetype
      Regulær etage

    4. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      4
    • Etagetype
      Regulær etage

    Tagetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      5
    • Samlet areal af etage
      1.049 m²
    • Areal af udnyttet del af tagetage
      190 m²
    • Etagetype
      Tagetage
  • Bygning 9 - Sjællandsgade 33

    • Bygningens anvendelse
      Udhus
    • Byggeår
      2019
    • Bebygget areal
      35 m²
    • Ydervæggens materiale
      Træ
    • Tagdækningsmateriale
      Levende tage
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      5313
    • Revisionsdato
      09.05.2018 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Sjællandsgade 33.
  • Bygning 10 - Sjællandsgade 33

    • Bygningens anvendelse
      Udhus
    • Byggeår
      2019
    • Bebygget areal
      59 m²
    • Ydervæggens materiale
      Træ
    • Tagdækningsmateriale
      Levende tage
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      5313
    • Revisionsdato
      09.05.2018 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Sjællandsgade 33.
Handlinger
Tilføj ejendom til
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.