OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
5.650.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
1.669.600 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
64.500.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 1. jan. 2018
170.185 DKK
Kvadratmeterpris
25.000.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
25. maj 2018
Seneste påtegnegelsesdato

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Studiestræde 34, 1455 København K
    • Studiestræde 34
      1455 København K
      København Kommune
      Hovedstaden
    • BFE-nummer
      127882
    • Ejerlav
      Nørre Kvarter, København (2000163)
    • Samlet bygningsareal
      2.148 m² (Bygning 1)
    • Tinglystareal
      379 m²
    • Ejendommens ejerforhold
      Aktie-, anpart- eller andet selskab (undtagen interessent­skab)
    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      536 m² (1 Enhed)
    • Enhedens erhvervsareal
      536 m²
    • Værelser
      1
    • Toiletter
      1
    • Bad
      0
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb
    • På adressen finder man et restaurant, café og konferencecenter uden overnatning som er opført tilbage i 1918. Boligen er på 379 m² og rummer bla. 1 værelse, 1 toilet og eget køkken med afløb.

      Varmeinstallationen i boligen er baseret på fjernvarme/blokvarme.

      Ydervæggens materiale er mursten og tagdækningsmaterialet er af tagpap med stor hældning.
  • Bygning 1 - Studiestræde 34

    • Bygningens anvendelse
      Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller to-familiehus
    • Byggeår
      1918
    • Etager
      4
    • Samlet bygningsareal
      2.148 m²
    • Samlet boligareal (BBR)
      2.215 m²
    • Erhversareal
      536 m²
    • Bebygget areal
      536 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Tagpap med stor hældning
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Supplerende varme
      (UDFASES) Bygningen har ingen supplerende varme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      83
    • Revisionsdato
      02.10.2017 kl.00:00
    • Elevator i bygningen
      Ja (2)

    Enheden

    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      536 m²
    • Enhedens erhvervsareal
      536 m²
    • Værelser
      1
    • Toiletter
      1
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb

    Kælderetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      kl
    • Samlet areal af etage
      735 m²
    • Kælderareal
      735 m²
    • Etagetype
      Kælder

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    1. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      1
    • Etagetype
      Regulær etage

    2. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      2
    • Etagetype
      Regulær etage

    3. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      3
    • Etagetype
      Regulær etage

    Tagetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      4
    • Samlet areal af etage
      461 m²
    • Areal af udnyttet del af tagetage
      461 m²
    • Etagetype
      Tagetage
  • Bygning 2 - Studiestræde 34

    • Bygningens anvendelse
      Udhus
    • Byggeår
      1996
    • Bebygget areal
      12 m²
    • Ydervæggens materiale
      Andet materiale
    • Tagdækningsmateriale
      Andet materiale
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      83
    • Revisionsdato
      02.10.2017 kl.00:00
  • Seneste anmelder

    • Anmelder
      Advokat Ole Fischer
      Frederikssundsvej 159
      2700 Brønshøj
    • Cvr-nr.
      25867408
    • Kontaktoplysninger
      13969
      38284312
      pr@brh-advokater.dk
    • Anmeldelsestidspunkt
      04.01.2018 kl.00:00
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.