OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
4.200.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
920.600 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
1.700.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 15. apr. 2014
1.155.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
28. okt. 2014
Seneste påtegnegelsesdato

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Sct Olai Gade 22, 3000 Helsingør
    • Sct Olai Gade 22
      3000 Helsingør
      Helsingør Kommune
      Hovedstaden
    • BFE-nummer
      5319004
    • Ejerlav
      Helsingør Bygrunde (2000651)
    • Matrikelnummer
      259
    • Grundareal
      216 m² (Heraf vej: 0 m²)
    • Ejendommens ejerforhold
      Aktie-, anpart- eller andet selskab (undtagen interessent­skab)
    • Størrelsen på grunden er 216 m² ifølge BBR.
  • Bygning 1 - Sct Olai Gade 22

    • Bygningens anvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Byggeår
      1727
    • Etager
      2
    • Samlet bygningsareal
      239 m²
    • Erhversareal
      293 m²
    • Bebygget areal
      140 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Fibercement herunder asbest
    • Varmeinstallation
      Centralvarme med én fyringsenhed
    • Opvarmningsmiddel
      Naturgas
    • Fredningsstatus
      Tinglyst bevaringsdeklaration, men bygningen ikke fredet
    • Matrikelnummer
      259
    • Revisionsdato
      15.09.2017 kl.00:00

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    1. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      1
    • Etagetype
      Regulær etage

    Tagetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      2
    • Samlet areal af etage
      54 m²
    • Areal af udnyttet del af tagetage
      54 m²
    • Etagetype
      Tagetage
  • Seneste anmelder

Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.