OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
1.050.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
117.800 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
+1.137,50 %
1.650.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 1. nov. 2006
31.731 DKK
Kvadratmeterpris
6.315.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
3. jan. 2020
Seneste påtegnegelsesdato

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Falkoner Alle 54, st. 2, 2000 Frederiksberg
    • Falkoner Alle 54, st. 2
      2000 Frederiksberg
      Frederiksberg Kommune
      Hovedstaden
    • BFE-nummer
      184966
    • Ejerlav
      Frederiksberg (10051)
    • Samlet bygningsareal
      1.215 m² (Bygning 1)
    • Tinglystareal
      52 m²
    • Ejendommens ejerforhold
      Aktie-, anpart- eller andet selskab (undtagen interessent­skab)
    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      61 m² (1 Enhed)
    • Enhedens erhvervsareal
      61 m²
    • Værelser
      3
    • Toiletter
      1
    • Bad
      0
    • Køkkenforhold
      Ingen fast kogeinstallation
    • På adressen finder man et restaurant, café og konferencecenter uden overnatning som er opført tilbage i 1900. Boligen er på 52 m² og rummer bla. 3 værelser, 1 toilet og ingen fast kogeinstallation.

      Varmeinstallationen i boligen er baseret på fjernvarme/blokvarme.

      Ydervæggens materiale er mursten og tagdækningsmaterialet er af fibercement uden asbest.
  • Bygning 1 - Falkoner Alle 54

    • Bygningens anvendelse
      Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller to-familiehus
    • Byggeår
      1900
    • Etager
      5
    • Samlet bygningsareal
      1.215 m²
    • Samlet boligareal (BBR)
      1.192 m²
    • Erhversareal
      225 m²
    • Bebygget areal
      243 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Fibercement uden asbest
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Supplerende varme
      (UDFASES) Bygningen har ingen supplerende varme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      29ba
    • Revisionsdato
      21.09.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Falkoner Alle 54.

    Enheden

    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      61 m²
    • Enhedens erhvervsareal
      61 m²
    • Værelser
      3
    • Toiletter
      1
    • Køkkenforhold
      Ingen fast kogeinstallation

    Kælderetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      kl
    • Samlet areal af etage
      243 m²
    • Kælderareal
      243 m²
    • Etagetype
      Kælder

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    1. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      1
    • Etagetype
      Regulær etage

    2. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      2
    • Etagetype
      Regulær etage

    3. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      3
    • Etagetype
      Regulær etage

    4. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      4
    • Etagetype
      Regulær etage

    Tagetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      5
    • Samlet areal af etage
      220 m²
    • Areal af udnyttet del af tagetage
      220 m²
    • Etagetype
      Tagetage
  • Bygning 2 - Falkoner Alle 54

    • Bygningens anvendelse
      Udhus
    • Byggeår
      2014
    • Bebygget areal
      18 m²
    • Ydervæggens materiale
      Ingen
    • Tagdækningsmateriale
      Plastmaterialer
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      29ba
    • Revisionsdato
      21.09.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Falkoner Alle 54.
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.