Stellio Ballerini
Erhvervsaktiv siden: | 1. jan. 2004 (21 år) |
Karrieren startede hos: | D-O-C I/S (Ejer) |
Største overskud: | 31' DKK RUGANTINO ApS (2015) |
Største underskud: | -1.736' DKK Organic Italian Eatery ApS (2022-23) |
Største egenkapital: | 205' DKK RUGANTINO ApS (2015) |
Største gæld: | 2.486' DKK Organic Italian Eatery ApS (2022-23) |
Længste aktivitet: | Ejer af RUGANTINO ApS (5 år 4 måneder) |
Karrieren som erhvervsperson i Danmark startede i 2004 i D-O-C I/S i rollen som Ejer og Stifter. Det var sammen med forretningspartneren Gianluca Salpini at Stellio Ballerini stiftede D-O-C I/S den dag i januar 2004. Hvervet som Ejer og Stifter bestred Stellio i 6 måneder, før fratrædelsen d. 31. juli 2004.
Virksomheden arbejdede indenfor branchen detailhandel med føde-, drikke- og tobaksvarer fra specialforretninger i øvrigt. Virksomheden er dog ikke aktiv længere og det sidste indleverede årsrapport fra 2004 er ukendt. Virksomheden lukkede slutteligt d. 31. juli 2004.
Direkte ejede Selskaber (1)
-
Organic Italian Eatery ApS
Ejerandel: 15-19.99%
Direktørposter (1)
-
Organic Italian Eatery ApS
Tilknyttet som DirektørIndtrådt: 24.01.2023
Tidslinje (14)
-
Organic Italian Eatery ApS (15-19.99%)
Tilknyttet som ejerDato: 24.01.2023
Registreringsdato: 24.01.2023 -
Organic Italian Eatery ApS
Tilknyttet som direktørDato: 24.01.2023
Registreringsdato: 24.01.2023 -
RUGANTINO ApS (100%)
Er ikke længere ejerDato: 14.05.2019
Registreringsdato: 14.05.2019
Blå bog (fortsat)
Stellio har efterfølgende været involveret i flere andre danske virksomheder. Har indtil videre haft en erhvervskarriere på mere end 8 år.
Har været tilknyttet følgende virksomheder:
-
SelskabRolleEjerandel
-
Ejer og Direktør
24.01.2023 - Stadig aktiv
Ejerandel: 15-19.99% -
Direktør
30.10.2013 - 01.08.2017
Ejer
01.01.2014 - 14.05.2019
Ejerandel: 100% -
Stifter og Ejer
06.01.2015 - 06.01.2015
Direktør
07.01.2015 - 01.01.2017
Ejer
07.01.2015 - 29.08.2018
Ejerandel: 50% -
Stifter og Ejer
01.01.2004 - 31.07.2004
Ejerandel: Fuldt ansvarlig deltager
Kigger man nærmere i regnskaberne for de forskellige selskaber, kan man finde frem til:
Det absolut bedste resultat var i regnskabs-året 2015 hvor RUGANTINO ApS kunne fremvise et overskud på 31' DKK.
Det absolut dårligste resultat var i regnskabs-året 2022-23 hvor Organic Italian Eatery ApS kunne fremvise et underskud på 1.736' DKK.
En af de forbindelser som går igen i Stellio' netværk er Maurizio Baraldo.