Stellio Ballerini
| Erhvervsaktiv siden: | 1. jan. 2004 (21 år 11 måneder) |
| Karrieren startede hos: | D-O-C I/S (Ejer) |
| Største overskud: | 31' DKK RUGANTINO ApS (2015) |
| Største underskud: | -1.736' DKK Organic Italian Eatery ApS (2022-23) |
| Største egenkapital: | 205' DKK RUGANTINO ApS (2015) |
| Største gæld: | 2.894' DKK Organic Italian Eatery ApS (2024) |
| Flest årsværk: | 7 årsværk hos Organic Italian Eatery ApS (2024) |
| Længste aktivitet: | Ejer af RUGANTINO ApS (5 år 4 måneder) |
Karrieren som erhvervsperson i Danmark startede i 2004 i D-O-C I/S i rollen som Ejer og Stifter. Det var sammen med forretningspartneren Gianluca Salpini at Stellio Ballerini stiftede D-O-C I/S den dag i januar 2004. Hvervet som Ejer og Stifter bestred Stellio i 6 måneder, før fratrædelsen d. 31. juli 2004.
Virksomheden er dog ikke aktiv længere og det sidste indleverede årsrapport fra 2004 er ukendt. Virksomheden lukkede slutteligt d. 31. juli 2004.
Direkte ejede Selskaber (1)
-
Organic Italian Eatery ApS
Ejerandel: 15-19.99%
Direktørposter (1)
-
Organic Italian Eatery ApS
Tilknyttet som DirektørIndtrådt: 24.01.2023
Tidslinje (14)
-
Organic Italian Eatery ApS (15-19.99%)
Tilknyttet som ejerDato: 24.01.2023
Registreringsdato: 24.01.2023 -
Organic Italian Eatery ApS
Tilknyttet som direktørDato: 24.01.2023
Registreringsdato: 24.01.2023 -
RUGANTINO ApS (100%)
Er ikke længere ejerDato: 14.05.2019
Registreringsdato: 14.05.2019
Blå bog (fortsat)
Stellio har efterfølgende været involveret i flere andre danske virksomheder. Har indtil videre haft en erhvervskarriere på mere end 9 år.
Har været tilknyttet følgende virksomheder:
-
SelskabRolleEjerandel
-
Direktør og Ejer
24.01.2023 - Stadig aktiv
Ejerandel: 15-19.99% -
Direktør
30.10.2013 - 01.08.2017
Ejer
01.01.2014 - 14.05.2019
Ejerandel: 100% -
Stifter og Ejer
06.01.2015 - 06.01.2015
Direktør
07.01.2015 - 01.01.2017
Ejer
07.01.2015 - 29.08.2018
Ejerandel: 50-66.65% -
Stifter og Ejer
01.01.2004 - 31.07.2004
Ejerandel: Fuldt ansvarlig deltager
Kigger man nærmere i regnskaberne for de forskellige selskaber, kan man finde frem til:
Det absolut bedste resultat var i regnskabs-året 2015 hvor RUGANTINO ApS kunne fremvise et overskud på 31' DKK.
Det absolut dårligste resultat var i regnskabs-året 2022-23 hvor Organic Italian Eatery ApS kunne fremvise et underskud på 1.736' DKK.
En af de forbindelser som går igen i Stellio' netværk er Maurizio Baraldo.
