Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter - Branchekode: 10.13.00
Branchen omfatter fremstilling af tørret, saltet eller røget kød samt pølser, patéer, postejer, kogt skinke mm.
-
Egenkapital 2023: 495.852' DKKBruttofortjeneste 2023: 341.146' DKKResultat før skat 2023: 49.826' DKK
-
Egenkapital 2023: 415.211' DKKBruttofortjeneste 2023: 228.267' DKKResultat før skat 2023: -15.567' DKK
-
Egenkapital 2023: 1.191' DKKBruttofortjeneste 2023: 2.026' DKKResultat før skat 2023: 139' DKK
-
Egenkapital 2022-23: -88' DKKBruttofortjeneste 2022-23: -61' DKKResultat før skat 2022-23: -128' DKK
-
Egenkapital 2023: 3.396' DKKBruttofortjeneste 2023: 29.829' DKKResultat før skat 2023: -7.835' DKK
-
Egenkapital 2023: 23.583' DKKBruttofortjeneste 2023: 24.736' DKKResultat før skat 2023: -5.551' DKK
-
Egenkapital 2023: 2.626' DKKBruttofortjeneste 2023: 3.695' DKKResultat før skat 2023: -654' DKK
-
Egenkapital 2023: 45.005' DKKBruttofortjeneste 2023: 18.805' DKKResultat før skat 2023: -4.479' DKK
-
Egenkapital 2023: 183' DKKBruttofortjeneste 2023: -108' DKKResultat før skat 2023: -148' DKK
-
Egenkapital 2023: 55.424' DKKBruttofortjeneste 2023: 109.479' DKKResultat før skat 2023: -15.126' DKK
56
Inkluderer
Fremstilling af tørret, saltet eller røget kød
Fremstilling af kødprodukter:
- Pølser, salami, blodpølser, kødpølser, cervelatpølser, mortadella, pateer, postejer, kogt skinke
Ekskluderer
- Fremstilling af frosne færdigretter af kød og fjerkræ, jf.10.85.00
- Fremstilling af suppe med indhold af kød, jf.10.89.00
- Engrossalg af kød, jf.46.32.00
- Pakning af kød, jf.82.92.00