Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter - Branchekode: 10.13.00
Branchen omfatter fremstilling af tørret, saltet eller røget kød samt pølser, patéer, postejer, kogt skinke mm.
-
Egenkapital 2023: 7.490' DKKBruttofortjeneste 2023: 10.727' DKKResultat før skat 2023: 2.305' DKK
-
Egenkapital 2023: 4.553' DKKBruttofortjeneste 2023: 447' DKKResultat før skat 2023: 198' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 7.938' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 23.807' DKKResultat før skat 2022-23: -30.118' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 8.168' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 11.982' DKKResultat før skat 2022-23: 3.739' DKK
-
Egenkapital 2023: 10' DKKBruttofortjeneste 2023: -22' DKKResultat før skat 2023: -24' DKK
-
Egenkapital 2023: 131' DKKBruttofortjeneste 2023: 575' DKKResultat før skat 2023: -19' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 9.422' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 15.824' DKKResultat før skat 2022-23: 63' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 13.485' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 13.406' DKKResultat før skat 2022-23: 2.291' DKK
-
Egenkapital 2023: 400' DKKBruttofortjeneste 2023: 26.205' DKKResultat før skat 2023: 0' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 24.523' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 30.131' DKKResultat før skat 2022-23: 9.906' DKK
56
Inkluderer
Fremstilling af tørret, saltet eller røget kød
Fremstilling af kødprodukter:
- Pølser, salami, blodpølser, kødpølser, cervelatpølser, mortadella, pateer, postejer, kogt skinke
Ekskluderer
- Fremstilling af frosne færdigretter af kød og fjerkræ, jf.10.85.00
- Fremstilling af suppe med indhold af kød, jf.10.89.00
- Engrossalg af kød, jf.46.32.00
- Pakning af kød, jf.82.92.00