Forarbejdning og konservering af fjerkrækød - Branchekode: 10.12.00
Branchen omfatter slagtning og forarbejdning af fjerkræ samt fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød samt udsmeltning af spiseligt fjerkræfedt og fremstilling af fjer og dun.
-
Egenkapital 2023: 592' DKKBruttofortjeneste 2023: 2.469' DKKResultat før skat 2023: 268' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 1.018' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 1.097' DKKResultat før skat 2022-23: 880' DKK
-
Egenkapital 2022: 3.293' DKKBruttofortjeneste 2022: 35.941' DKKResultat før skat 2022: 9.326' DKK
-
Egenkapital 2022: 8.971' DKKBruttofortjeneste 2022: -12' DKKResultat før skat 2022: 5.914' DKK
-
Egenkapital 2022: 13.669' DKKBruttofortjeneste 2022: 25.931' DKKResultat før skat 2022: 13.501' DKK
-
Egenkapital 2022: 17.694' DKKBruttofortjeneste 2022: 2.141' DKKResultat før skat 2022: 12.105' DKK
-
Egenkapital 2022: -424' DKKBruttofortjeneste 2022: 103' DKKResultat før skat 2022: -23' DKK
-
Egenkapital 2022: 80.633' DKKBruttofortjeneste 2022: 125.066' DKKResultat før skat 2022: -17.876' DKK
-
Egenkapital: Ikke tilgængeligBruttofortjeneste: Ikke tilgængeligResultat før skat: Ikke tilgængelig
-
Egenkapital: Ikke tilgængeligBruttofortjeneste: Ikke tilgængeligResultat før skat: Ikke tilgængelig
10
Inkluderer
- Drift af slagterier, der beskæftiger sig med slagtning samt forarbejdning og pakning af fjerkræ
- Fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød i enkeltportioner
- Udsmeltning af spiseligt fjerkræfedt
Inkluderer også
- Fremstilling af fjer og dun
Ekskluderer
- Pakning af kød, jf.82.92.00