Forarbejdning og konservering af fjerkrækød - Branchekode: 10.12.00
Branchen omfatter slagtning og forarbejdning af fjerkræ samt fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød samt udsmeltning af spiseligt fjerkræfedt og fremstilling af fjer og dun.
-
Egenkapital 2023: 10.936' DKKBruttofortjeneste 2023: 41.407' DKKResultat før skat 2023: 10.064' DKK
-
Egenkapital 2023: 8.899' DKKBruttofortjeneste 2023: 6.774' DKKResultat før skat 2023: -6.115' DKK
-
Egenkapital 2023: 14.152' DKKBruttofortjeneste 2023: 2.254' DKKResultat før skat 2023: -3.161' DKK
-
Egenkapital 2023: 7.231' DKKBruttofortjeneste 2023: -15' DKKResultat før skat 2023: -1.740' DKK
-
Egenkapital 2023: -480' DKKBruttofortjeneste 2023: 33' DKKResultat før skat 2023: -69' DKK
-
Egenkapital 2023: 30.721' DKKBruttofortjeneste 2023: 84.692' DKKResultat før skat 2023: -83.831' DKK
-
Egenkapital 2023: 592' DKKBruttofortjeneste 2023: 2.469' DKKResultat før skat 2023: 268' DKK
-
Egenkapital 2022-23: 1.018' DKKBruttofortjeneste 2022-23: 1.097' DKKResultat før skat 2022-23: 880' DKK
-
Egenkapital: Ikke tilgængeligBruttofortjeneste: Ikke tilgængeligResultat før skat: Ikke tilgængelig
-
Egenkapital: Ikke tilgængeligBruttofortjeneste: Ikke tilgængeligResultat før skat: Ikke tilgængelig
10
Inkluderer
- Drift af slagterier, der beskæftiger sig med slagtning samt forarbejdning og pakning af fjerkræ
- Fremstilling af fersk, kølet eller frosset kød i enkeltportioner
- Udsmeltning af spiseligt fjerkræfedt
Inkluderer også
- Fremstilling af fjer og dun
Ekskluderer
- Pakning af kød, jf.82.92.00