OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
1.300.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
417.300 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
+229,92 %
1.725.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 1. dec. 2010
16.429 DKK
Kvadratmeterpris
1.191.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
16. jul. 2018
Seneste påtegnegelsesdato

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Flemmings Allé 25, 5250 Odense SV
    • Flemmings Allé 25
      5250 Odense SV
      Odense Kommune
      Syddanmark
    • BFE-nummer
      2610831
    • Ejerlav
      Kristiansdal Hgd., Dalum (330451)
    • Matrikelnummer
      1bix
    • Grundareal
      293 m² (Heraf vej: 23 m²)
    • Samlet bygningsareal
      64 m² (Bygning 1)
    • Beboelsesareal
      105 m²
    • Ejendommens ejerforhold
      Privatpersoner eller interessentskab
    • Enhedens boligtype
      Egentlig beboelseslejlighed med eget køkken
    • Enhedsanvendelse
      (UDFASES) Række-, kæde- eller dobbelthus (lodret adskillelse mellem enhederne).
    • Enhedens samlede areal
      105 m² (1 Enhed)
    • Enhedens boligareal
      105 m²
    • Værelser
      4
    • Toiletter
      1
    • Bad
      1
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb
    • På adressen finder man et (udfases) række-, kæde- eller dobbelthus (lodret adskillelse mellem enhederne). som er opført tilbage i 1954. Boligen er på 105 m² og rummer bla. 4 værelser, 1 toilet, 1 bad og eget køkken med afløb. Størrelsen på grunden er 293 m² ifølge BBR.

      Varmeinstallationen i boligen er baseret på fjernvarme/blokvarme.

      Ydervæggens materiale er mursten og tagdækningsmaterialet er af tegl.
  • Bygning 1 - Flemmings Allé 25

    • Bygningens anvendelse
      (UDFASES) Række-, kæde-, eller dobbelthus (lodret adskillelse mellem enhederne).
    • Byggeår
      1954
    • Etager
      1
    • Samlet bygningsareal
      64 m²
    • Samlet boligareal (BBR)
      105 m²
    • Bebygget areal
      64 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Tegl
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Supplerende varme
      (UDFASES) Bygningen har ingen supplerende varme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      1bix
    • Revisionsdato
      04.01.2017 kl.00:00

    Enheden

    • Enhedens boligtype
      Egentlig beboelseslejlighed med eget køkken
    • Enhedsanvendelse
      (UDFASES) Række-, kæde- eller dobbelthus (lodret adskillelse mellem enhederne).
    • Enhedens samlede areal
      105 m²
    • Enhedens boligareal
      105 m²
    • Værelser
      4
    • Toiletter
      1
    • Bad
      1
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb

    Kælderetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      kl
    • Samlet areal af etage
      28 m²
    • Kælderareal
      28 m²
    • Etagetype
      Kælder

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    Tagetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      01
    • Samlet areal af etage
      41 m²
    • Areal af udnyttet del af tagetage
      41 m²
    • Etagetype
      Tagetage
  • Bygning 2 - Flemmings Allé 25

    • Bygningens anvendelse
      Carport
    • Byggeår
      1998
    • Bebygget areal
      11 m²
    • Ydervæggens materiale
      Træ
    • Tagdækningsmateriale
      Plastmaterialer
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      1bix
    • Revisionsdato
      04.01.2017 kl.00:00
  • Seneste anmelder

    • Anmelder
      Advokat Bertha S. Lund
      Rugårdsvej 283
      5210 Odense NV
    • Cvr-nr.
      26483360
    • Kontaktoplysninger
      Bertha Lund
      63166005
      bertha@advokat-lund.dk
    • Anmeldelsestidspunkt
      07.10.2010 kl.00:00
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.