OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
1.650.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
494.400 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
+266,67 %
2.200.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 1. okt. 2024
9.244 DKK
Kvadratmeterpris

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Strandgade 1B, 5300 Kerteminde
    • Strandgade 1B
      5300 Kerteminde
      Kerteminde Kommune
      Syddanmark
    • BFE-nummer
      303160
    • Ejerlav
      Kerteminde Bygrunde (2003651)
    • Samlet bygningsareal
      268 m² (Bygning 3)
    • Tinglystareal
      238 m²
    • Ejendommens ejerforhold
      Privatpersoner eller interessentskab
    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      140 m² (1 Enhed)
    • Enhedens erhvervsareal
      140 m²
    • Værelser
      3
    • Toiletter
      1
    • Bad
      0
    • Køkkenforhold
      Ingen fast kogeinstallation
    • På adressen finder man et restaurant, café og konferencecenter uden overnatning som er opført tilbage i 1859. Boligen er på 238 m² og rummer bla. 3 værelser, 1 toilet og ingen fast kogeinstallation.

      Varmeinstallationen i boligen er baseret på fjernvarme/blokvarme.

      Ydervæggens materiale er mursten og tagdækningsmaterialet er af tegl.
  • Bygning 1 - Paludan Müllers Plads 1

    • Bygningens anvendelse
      (UDFASES) Række-, kæde-, eller dobbelthus (lodret adskillelse mellem enhederne).
    • Byggeår
      1850
    • Ombygningsår
      1981
    • Etager
      3
    • Samlet bygningsareal
      492 m²
    • Samlet boligareal (BBR)
      278 m²
    • Erhversareal
      27 m²
    • Bebygget areal
      169 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Tegl
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Supplerende varme
      Ovne til fast eller flydende brændsel
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      45c
    • Revisionsdato
      14.07.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Paludan Müllers Plads 1.

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage
  • Bygning 3 - Strandgade 1A

    • Bygningens anvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Byggeår
      1859
    • Ombygningsår
      1955
    • Etager
      1
    • Samlet bygningsareal
      268 m²
    • Erhversareal
      238 m²
    • Bebygget areal
      268 m²
    • Areal - indbygget garage
      30 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Tegl
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      45c
    • Revisionsdato
      14.07.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Strandgade 1A.

    Enheden

    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      140 m²
    • Enhedens erhvervsareal
      140 m²
    • Værelser
      3
    • Toiletter
      1
    • Køkkenforhold
      Ingen fast kogeinstallation

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    Tagetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      01
    • Samlet areal af etage
      61 m²
    • Etagetype
      Tagetage
  • Seneste anmelder

    • Anmelder
      FOCUS ADVOKATER P/S
      Cortex Park Vest 3
      5230 Odense M
    • Cvr-nr.
      34045666
    • Kontaktoplysninger
      42509-0001
      63142020
      bml@focus-advokater.dk
    • Anmeldelsestidspunkt
      21.10.2024 kl.00:00

Selskaber på adressen (1)

Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.