OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
2.750.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
918.900 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
1.235.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 1. nov. 2019
7.098 DKK
Kvadratmeterpris

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Ryesvej 5A, 3000 Helsingør
    • Ryesvej 5A
      3000 Helsingør
      Helsingør Kommune
      Hovedstaden
    • BFE-nummer
      5320620
    • Ejerlav
      Helsingør Markjorder (2000652)
    • Matrikelnummer
      22ac
    • Grundareal
      628 m² (Heraf vej: 0 m²)
    • Beboelsesareal
      174 m² (2 enheder)
    • Ejendommens ejerforhold
      Privatpersoner eller interessentskab
    • Størrelsen på grunden er 628 m² ifølge BBR.
  • Bygning 1 - Ryesvej 5A

    • Bygningens anvendelse
      Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller to-familiehus
    • Byggeår
      1929
    • Ombygningsår
      1990
    • Etager
      1
    • Samlet bygningsareal
      98 m²
    • Samlet boligareal (BBR)
      174 m²
    • Bebygget areal
      98 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Tegl
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      22ac
    • Revisionsdato
      15.09.2017 kl.00:00

    Kælderetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      kl
    • Samlet areal af etage
      88 m²
    • Etagetype
      Kælder

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    Tagetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      01
    • Samlet areal af etage
      76 m²
    • Areal af udnyttet del af tagetage
      76 m²
    • Etagetype
      Tagetage
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.