OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
6.350.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
550.000 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
0,00 %
8.424.715 DKK
Overtagelse af ejendom d. 30. aug. 2005
13.626.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
23. aug. 2017
Seneste påtegnegelsesdato

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Prøvestensvej 20, 3000 Helsingør
    • Prøvestensvej 20
      3000 Helsingør
      Helsingør Kommune
      Hovedstaden
    • BFE-nummer
      5323016
    • Ejerlav
      Helsingør Overdrev (2000653)
    • Matrikelnummer
      23m
    • Grundareal
      911 m² (Heraf vej: 0 m²)
    • Bygningsareal
      830 m² (Bygning 1)
    • Ejendommens ejerforhold
      Aktie-, anpart- eller andet selskab (undtagen interessent­skab)
    • Boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Boligareal
      830 m²
    • Erhversareal
      830 m²
    • Værelser
      4
    • Toiletter
      6
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb
  • Bygning 1 - Prøvestensvej 20

    • Bygningens anvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Byggeår
      1984
    • Ombygningsår
      2014
    • Etager
      1
    • Bygningsareal
      830 m²
    • Erhversareal
      830 m²
    • Ydervæggens materiale
      Betonelementer
    • Tagdækningsmateriale
      Tagpap med stor hældning
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      23m
    • Revisionsdato
      15.09.2017 kl.00:00

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

Selskaber på adressen (1)

Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.